2016-02-09 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Caldes Malavella. (2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

No poden contra el Líder

Unió Esportiva Cellera Amer Lers Planes Hipra 50 – 79 Proauto CE Caldes de Malavella

Les júniors varen perdre clarament a casa contra el Caldes de Malavella el passat dissabte dia 16, és veritat que el rival va ser superior i la derrota no té discussió, el Caldes va realitzar una pressió a tota pista i això bàsicament va ser uns principals problemes de l’equip d’en Pere i l’Oriol, que tot i les instruccions a les jugadores de com s’havia de fer, no hi va haver manera de sortir del nostre camp amb facilitat, d’aquesta manera es varen perdre un munt de pilotes que el rival ho va aprofitar per anotar punts fàcils. Segur que l’equip haurà pres nota i es posarà fil a l’agulla per treballar aquestes situacions de partit.

Ara bé, no tota la culpa és de les noies, a la meva manera d’entendre hi va haver molta passivitat arbitral, moltes de les vegades es robava pilota amb falta personal i aquesta no era xiulada i per tant el Caldes va aprofitar la avinentesa per seguir fent el seu partit sense que això els hi suposés cap penalització en forma de falta. Aquí ells no hi tenen cap culpa, només faltaria, però segurament amb un arbitratge normal les noies de la Unió haurien fet millor partit i les diferències no haurien estat les mateixes.

El que si voldria remarcar i és poc habitual en mi, ja que aquestes coses no les escric mai és la prepotència d’algunes jugadores visitants, amb actituds poc esportives i comportaments poc adequats en un partit de lliga. Vaig poder veure entre altres coses com ses mofaven d’una jugadora lesionada i altres coses que no voldria pas comentar, es podrien més mirar el malic, ja que si es creien tan superiors no entenc com no es varen classificar pel grup de dalt, potser és que tampoc en saben més.

En fi, felicitar a les noies per l’esforç, la victòria va quedar molt lluny però segur que d’un partit així també en poden sortir coses positives. Ànims i seguir mirant endavant.

 

Parcials

(5-16), (14-23), (13-17), (18-23)

Resultats i Classificació

Resultats

Classificació

Propera Jornada

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)