2019-10-19 Premini Femení Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - CB Salt Pompeu Fabra (11)

Massa alçada pel nostre premini femení (2019-10-19)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 10 – 60 Girobowling cb Salt

 

El premini femení encarava el tercer partit de la temporada, després de la derrota de la primera jornada i la victòria de la setmana anterior, ara ens visitava el Girobowling CB Salt, un equip que la veritat no semblava de categoria premini, amb això no vull dir pas que no ho fossin, però la talla de les jugadores visitants era el doble que la nostra i així es fa molt complicat jugar un partit de bàsquet, només cal veure la fotografia de portada per entendre el que vull dir.


En tot cas les noies d’en Joel Creus no es varen arronsar, elles ho varen donar tot, varen lluitar en tot moment i tot i la superioritat visitant encara es va poder veure alguna jugada bonica per part de la Unió.


Evidentment a l’equip li falten molts conceptes i és que en Joel té molta feina al davant, per exemple ens costava molt agafar el rol defensiu quan perdíem la pilota, quan ens adonàvem que teníem que defensar, una jugadora del Salt, ja estava fent una entrada a la nostra cistella. També tot i que vàrem intentar moure la pilota amb passades ens va costar trenar les jugades i és que a part d’altes les noies del Salt eren ràpides, el seu físic no es podia comparar amb les nostres jugadores, un pas seu era 2 nostres i quan estiraven el braç no hi havia manera d’arrivar allà on elles ho feien.


En fi, sincerament era un partit en el qual no es podien treure conclusions, ja que quan hi ha aquesta desigualtat física tots els conceptes que puguis tenir se’n van a fer norris, perquè simplement s’imposa clarament el físic en una categoria que per falta de coneixements tècnics hi ha molt de contacte i pocs espais i aquest avantatge d’unes jugadores enormes condiciona el joc de tal manera que ni tan sols vàrem poder fer un vídeo en condicions per poder ensenyar a avis i tiets.


De totes maneres segur que tots els pares i mares ens sentim orgullosos de les nostres nenes, per la valentia, les ganes i la il·lusió en la qual afronten els partits, se’ns dubte la lliga és llarga i ens queden molts matins per gaudir tant siguin derrotes com la de dissabte o les victòries que encara han de venir.

Moltes felicitats a totes i vistos els resultats el Fontajau sembla un rival que pot ser força semblant al nostre nivell, a veure si aquest el podem competir, segur que sí! Fins molt aviat!!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram