2018-09-15 Unió Esportiva Cellera Amer INFANTIL M - Sant Narcís (5)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

L'infantil Masculí comença la pretemporada a tot gas (2018-09-15)

La temporada passada, després de patir l’adaptació de competició i de participar per primera vegada a nivell A, el nostre infantil masculí n’afronta una de nova amb il·lusió i sobretot amb molta motivació, per tal de fer un bon paper a una lliga on s’espera que sigui molt ajustada.

Aquest any no es farà una primera fase on hi ha tots els nivells barrejats, aquest any els nostres nois de bon començament ja jugaran a una lliga “tancada” de nivell A.

La plantilla de l’Infantil Masculí comptarà amb 2 noves incorporacions, l’Anshuk i en Cristian que de ben segur aportaran coses positives com les que ja es van veure en aquest primer partit de pretemporada. Des del club us donem la benvinguda i esperem que gaudiu en formar part d’aquest equip tal com vam fer la temporada passada tots nosaltres!

El partit va ser contra el CB Sant Narcís, un equip que també està apuntat a nivell A, per tant, ens el trobarem a la lliga. Varen venir a Amer amb 3 baixes d’última hora i això va provocar que juguessin el partit amb una plantilla més curta del normal. Els nostres però, amb moltes ganes d’aquest primer partit, ja ens van deixar clar que tenen la lliçó apresa de la temporada passada, ja que el nivell d’exigència que van posar a pista va ser molt alt. Es va sortir al 100% des del primer minut, amb una pressió a tot el camp que va servir perquè l’equip rival no baixés còmodament la pilota. En atac, es va jugar fluid i si s’havia de jugar estàtic, es provava de fer coses noves. El resultat final va ser de 63-13.

Molt bon primer partit, que ens deixa amb ganes de veure on és capaç d’arribar aquest equip en aquesta nova temporada. De ben segur que gaudirem d’uns partits molt igualats i competits.
A l’espera de si finalment es fa un 2n amistós abans de començar la lliga, els nostres jugadors aquesta pròxima setmana ja disposaran d’un tercer entrenament setmanal amb en Pere Garangou, per tal de millorar les mancances de cadascú de manera individual. Des del club també volem donar les gràcies a l’entrenador del Júnior Femení i del Sènior A de 3a Catalana per donar un cop de mà al nostre equip!

Xevi Creus

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)