2018-10-27 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes Hipra - El Morrot Olot Mini Mixte (10)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

El Mini Mixte s'estrena en un partit amistós contra "El Morrot"

El Mini Mixte de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes es va estrenar aquest dissabte contra l’escola “El Morrot” d’Olot en un partit amistós que es va disputar en el pavelló municipal d’Amer amb resultat final de UE Cellera Amer Les Planes 53 – 63 El Morrot.

El Partit va ser força igualat, el nostre rival però sempre va mantenir un lleuger avantatge durant tot el partit, tot i que a la mitja part la diferència només era de 3 punts (29-32) Us passem els parcials perquè us feu una idea de com varen anar els quarts.

(4-11), (13-13), (5-6), (7-2), (1-9), (8-13), (5-2), (10-7).

Principalment vàrem tenir 2 problemes, per un costat defensiu, ja que ens va costar molt defensar correctament els jugadors rivals, ens costava massa connectar el xip defensiu i llavors havíem de córrer al darrera i moltes vegades era massa tard, així la jugadora número 14 ens va fer molts punts sense oposició i segurament amb el seu defensor al davant aquesta dada hauria estat menor.

En atac vàrem tenir massa poca paciència, semblava que a la primera havíem de llançar a cistella en comptes de tenir una bona circulació de pilota que ens permetés trobar bones opcions de tir, segurament massa individualitats que varen provocar massa pèrdues de pilota i una baixa taxa d’atacs finalitzats.

Tot i això el partit va servir per trobar les mancances principals per tal que els entrenadors les vagin  corregint en els entrenaments i sobretot ens va servir per tal que els nens i nenes tinguin el primer contacte de la temporada a l’espera de l’inici imminent de la lliga del consell comarcal que serà el pròxim dia 10 de novembre. Tan bon punt tinguem el calendari, us el farem arribar, segurament serà aquest pròxim dilluns.

Fins molt aviat!

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)