Sioux Onyar

Les Sioux superen amb facilitat l'Onyar

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 83 – 32 CE Onyar

Després d’un primer quart una mica fluix (8-7), en Xevi i la Júlia, al veure, que ni de bon tros, el ritme era el que convenia a l’equip, varen donar un cop d’atenció contundent a les jugadores, que allò vist en aquells 5 primers minuts no era el que s’esperava d’elles i que fessin un pas endavant.
Les paraules i instruccions varen donar el seu efecte perquè a partir d’aquell moment les noies infantils varen ofegar al rival a base d’una pressió a tota pista que va donar els seus fruits immediatament. 
Les diferències a poc a poc es varen anar ampliant, i ben aviat es va veure que el partit ja s’havia acabat pel que feia a l’interès en el marcador o en l’emoció pel resultat i a més quan l’Onyar, molt mancat d’efectius,  va notar com les forces s’apagaven a cada minut que passava. També s’ha de dir, que varen perdre una jugadora per lesió poc iniciada la segona meitat i això també els va afectar en rendiment i moral.
Aquesta pressió que més o menys va ser significant tot el partit va provocar la queixa de l’entrenador rival que creia que amb un marcador contundent com aquell ja no feia falta apretar tant i aquí entrem en l’etern dilema de si l’equip superior ha de seguir amb la pressió o no. Evidentment nosaltres com a club també  ho patim de tant en tant i és un fet que no agrada a ningú i  podem entendre les queixes, ja que per sort o per desgràcia, sabem posar-nos a la seva pell com tantes vegades ens ha passat a nosaltres. 
Tot i això en aquest cas voldria recordar que la temporada passada l’Onyar amb el mateix entrenador ens va tancar marcador 4 vegades ja que disposava de 2 equips a categoria infantil femení i varem rebre un bany per part dels seus equips i per tant amb això vull remarcar que mentres no hi hagi mala fè son situacions que toca passar com es pugui, avui em toca a mi i demà et toca a tu.
Fins molt aviat a tots/es. 

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram