2018-09-15 Unió Esportiva Cellera Amer CADET - Fornells (10)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Les Cades debuten amb victòria contra un nivell "A" (2018-09-15)

Les cadets estrenaven categoria aquest dissabte contra el CB Fornells, un equip que s’ha inscrit a Nivell A i compta amb majoria de jugadores de 2n any, al contrari de nosaltres que estem formats de 6 noies Cadet i 3 Infantils, per tant, haver de lluitar contra un equip visiblement més fort físicament i amb més experiència era un repte ja d’entrada.


Però des d’un bon inici les noies d’en Miquel varen estar intenses en defensa, això va dificultar molt l’atac visitant el qual va tenir moltes dificultats per trobar llençaments sense oposició, per la nostra part varem continuar el bon treball de les darreres temporades, blocs, continuació, molt moviment i no donar cap pilota per perduda.


Això ens va permetre agafar diferències en el marcador des d’un bon inici (19-6) (12-9) (18-19) (7-9) i mantenir un marge suficient per poder dosificar.


Possiblement a la segona meitat del partit va passar factura el desgast físic efectuat en els 2 primers períodes, ja no arribàvem tan bé als talls i no érem capaços de pressionar amb tanta facilitat. Això va permetre igualar les forces però mai es va veure perillar el partit. 

Des del club volem felicitar-vos, heu treballat molt en aquestes darreres temporades i l’esforç sempre té recompensa. Moltes Felicitats!

Unes quantes jugades (Vídeo)

Algunes Fotografíes