Es confirmen les activitats previstes pel Juliol

Es confirmen les activitats previstes pel Juliol

Benvolgudes famílies, en referència al “Campus d’Estiu” que vol organitzar la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes, us voldríem informar que finalment el tirem endavant. Tot sembla indicar que no hi haurà cap impediment que pugui suposar l’anul·lació de les activitats previstes, per tant ens disposem a passar-vos algunes informacions del vostre interès.

Per començar voldríem remarcar que tenim sobre la taula tota la informació relativa a les mesures de seguretat que s’hauran de seguir i que estem treballant per implementar-les, més endavant farem un document al respecte per tal que totes aquelles famílies que s’hagin inscrit disposin d’aquesta informació.

A no ser que ens digueu al contrari, comptem com inscrites les persones que vareu omplir el formulari de la nostra web i si algú encara no ho ha fet, disposa fins el 24 de juny per fer la inscripció, ja que, entre altres coses s’hauran de tramitar les assegurances esportives amb el Consell Comarcal de la Selva.

La Data prevista d’inici del “Campus” és el dilluns 29 de juny, tot i que estem a l’espera que aquest dia ja tinguem els permisos per començar ja que no queda clar si serà el mateix dilluns que es permetin aquesta mena d’activitats o les autoritats ens faran esperar a dimecres 1 de Juliol.

En pocs dies tindrem a la botiga del club les quotes separades per setmanes per tal que pugueu fer el pagament i no us preocupeu, si hi ha canvis que puguin afectar als dies d’activitat en els quals estigueu inscrits, per qualsevol causa de força major, es tornaran immediatament tots els diners.

Les activitats que estem preparant aquest any, estan condicionades per les mesures que hem de prendre per la normativa del covid-19, això no treu que estem convençut que tots/es gaudiran al 100% com s’ha fet cada any, però per posar un exemple aquest Juliol tenim descartada totalment la piscina, principalment perquè les ratios d’ocupació d’espais que els Ajuntaments han d’implementar en aquestes mena d’instal·lacions fan molt difícil que hi puguem accedir, en primer lloc estaran els abonats i després les entitats de cada de poble que es preveu que no estiguin exempts de tenir problemes d’espai que els impedeixi l’accés també a ells.

Per tant, com els darrers anys, les nostres activitats es centraran en les que tenim establertes en els nostres estatus, bàsquet, vòlei, kin-ball, tennis taula etc i evidentment alguna sortida per fer físic a la natura. Tornejos, jocs, animacions i com no, també entrenaments específics per recuperar tot el que hem perdut en aquest temps sense fer bàsquet i alguna que altre sorpresa també hi haurà.

També aquest any disposarem de fruita pels esmorzars, això si, aquest any serà una mica diferent i haurem de tenir en compte totes les mesures de seguretat. De totes maneres us aconsellem que portin alguna cosa d’esmorzar i una ampolla d’aigua encara que sigui buida perquè les podrem omplir amb aigua embotellada que tindrem a disposició dels participants.

En fi, ja us anirem actualitzant la informació i ben aviat en Xevi Creus us afegirà en un grup de whatsapp que a part de servir de contacte i ampliar informació, també servirà per resoldre els dubtes que puguin sorgir.

Fins molt aviat
Junta de la UE Cellera Amer Les Planes.

Inscripcions "Campus" Juliol 2020

Podeu escollir les setmanes que vulgueu entre el 29 de Juny i el 31 de Juliol, penseu que la disponibilitat serà limitada i s'acceptaran sol·licitud per estricte ordre d'entrada.

Inscripcions "Campus" Juliol 2020

Podeu escollir les setmanes que vulgueu entre el 29 de Juny i el 31 de Juliol, penseu que la disponibilitat serà limitada i s'acceptaran sol·licitud per estricte ordre d'entrada.