Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

L'Equip de Tercera debuta amb victòria (2018-09-01)

El sénior A de tercera catalana ha sigut el primer equip de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes en debutar aquesta temporada, ho va fer ahir dissabte contra un altre equip de tercera de la província de Barcelona, concretament va jugar amb el Club Bàsquet Pedagogium amb el resultat final de U.E Cellera Amer Les Planes 58 – 53 CB Pedagogium.

La Unió sempre va anar per davant en el marcador, només en uns instant en el primer quart (7-9) va ser el Pedagogium que es va avançar però els hi va durar poc perquè l’Arnau Manzano, Sergi Franco i en Francis Gallardo varen aconseguir 3 triples consecutius per tornar a agafar distàncies. En el final del primer quart un 20 a 9 reflectia la superioritat local que amb una bona pressió defensiva i ràpid en atac varen saber marcar el ritme del partit.

El Segon quart va ser més igualat, (17-20) en part per l’aportació del pivot (Peris(15)) que va fer estralls sota la cistella i també per l’encert des de la línia de 6,25 en els darrers instants del Pedagogium que va aconseguir 4 triples gairebé consecutius en un moment en el qual el marcador reflectia una còmoda victòria de l’unió per 35 -17. Això va provocar que a la mitja part les diferències s’ajustessin una miqueta (37-29).

En el tercer quart el partit va canviar, bàsicament per la defensa en zona tancada del rival que va aconseguir anul·lar les penetracions de la Unió, aquí potser es va notar a faltar l’absència de L‘Ignasi, un autèntic obridor de llaunes en aquests casos. A més aquesta vegada tot i comptar amb bastants i s llançadors exteriors la pilota no volia entrar, només l’Alex semblava una mica encertat i va ser capaç d’anotar 2 triples, per sort el Pedagogium tampoc tenia la tarda i les forces varen continuar en igualtat de condicions, al final del quart (13-10) a favor dels d’en Pere Garangou.

En el darrer quart, encara ens varen encallar si cap en aquesta zona tan tancada, a més el pivot rival estava endollat i això feia que les diferències es reduïssin substancialment, potser no tan ràpid com el Pedagogium voldria però en tot cas el partit els hi anava de cara. Quan faltaven 4 minuts la Unió només guanyava de 4 (52-48), però llavors, per fi, en Francis va ser capaç d’anotar 2 triples gairebé consecutius que varen servir per frenar la progressió rival i per refredar una mica els ànims de remuntada. Tot i això en els darrers minuts varen ser un reguitzell d’errades per les dues bandes que ens feien recordar que tot just era el primer test de temporada.

Felicitats a tots!!

 

Jordi Rabionet

 

Vídeo del partit

Fotografies