2018-10-27 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes Hipra - Sant Gregori Premini (5)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

La victòria va arribar a la pròrroga (2018-10-27)

L’Equip Premini de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes va aconseguir aquest dissabte una victòria d’aquelles que et deixa una gran sensació de ben estar,  després de patir durant 40 minuts un marcador ajustat amb constants alternances finalment el partit va acabar a la pròrroga amb un resultat de 42 a 42. El nerviosisme era evident entre pares, mares i aficionats que vivien l’enfrontament com si fos el darrer partit de la temporada i la veritat és que el partit s’ho valia, va ser bonic de principi a fi, un partit entre 2 equips molt similars i que tot s’ha de dir, podia haver guanyat qualsevol i el més injust és que un dels dos havia de perdre. Al final va decidir una sola cistella de 3 punts de l’Adrià en el temps afegit que va acabar de decantar la balança a favor dels interessos de la Unió Esportiva Cellera Amer.

L’equip premini amb aquesta suma la seva tercera victòria en 4 partits, per tant un balanç molt positiu a l’espera probablement dels equips més forts del grup, un exemple el tindrem aquest cap de setmana perquè hem de visitar un equip que de moment compta amb ple de victòries i totes resoltes d’una manera força contundent, aquest equip és el Bàsquet Porqueres.

De totes maneres l’objectiu de l’equip seria poder classificar-se almenys pel grup o lliga C1, que dóna accés a la lluita pel títol de la categoria C, en canvi no obtenen premi el C2 ni el C3, Per l’altre costat a nivell A només hi aniran els primers i segons de cada grup, a nivell B els tercers i els quarts. a nivell C1 els cinquens i sisens. Per tant molt probablement o estarem al B o en el C1, almenys aquesta seria la meva aposta.

Que ens convé més? Això és difícil de dir, amb l’experiència dels darrers anys crec que tenim equip per estar còmodes a la C1 i possiblement a la part alta, però aquestes coses són difícils de dir, pel que fa a la lliga B crec que pot ser dura, el nostre equip compta amb molts jugadors de primer any i molt sovint les lligues B està ple d’equips de segon any. En fi, això ho sabrem en poques setmanes, el que a nosaltres ens preocupa sobretot és que els partits siguin els més igualats possible, que estiguem en el lloc que ens pertoca, ja que això garanteix un aprenentatge correcte i una assegurança del fet que els nens i nenes gaudiran de l’esport.

De totes maneres molts hauríem firmat aquest inici de temporada, partits igualats, divertits i que es veu una evolució de tots setmana rere setmana, moltes felicitats als entrenadors, i gràcies a tots per la confiança, fins molt aviat.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)