2018-11-03 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra, Escola Pia (2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Victòria ajustada contra un rival directe

Victòria molt treballada de l’equip Infantil Femení contra l’Escola Pia d’Olot en la darrera jornada de la primera fase, l’equip de la Natàlia i l’Alex es jugaven posició, ja que els dos equips arribaven amb el mateix nombre de punts i el guanyador acabaria aquesta volta una posició per sobre al perdedor, en tot cas el resultat no importava molt perquè  tan el quart com el cinquè classificat acabarien competint en el mateix grup com així ha estat, a més el calendari ens ha aparellat amb l’Escola Pia en la primera jornada d’aquesta segona volta.

El partit va tenir 2 fases diferents, la primera de domini local en la qual la Unió Esportiva Cellera Amer Hipra va dominar i va agafar una certa avantatge en el marcador, en la segona fase, abans d’arribar a la mitja part, l’Escola Pia va sortir molt més intensa i això va provocar que perdéssim moltes pilotes per passades incomprensibles, a més també durant masses minuts varem perdre la capitat rebotejadora i això va donar punts fàcils al nostre rival, fet que va provocar que comencés una remuntada gràcies a la qual varen poder capgirar el marcador i posar-se per davant a falta poc més d’un quart de joc.

Finalment però, alguna bona penetració en el darrer quart i l’encert en el tir exterior varen donar l’avantatge suficient per poder finalitzar el partit amb victòria per 47 punts a 41. Moltes felicitats i sort en aquesta segona fase. Us deixem amb un vídeo en 360°, esperem que us agradi.

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades en 360º (Vídeo)

diferents posicions de camara