2019-11-02 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - CB Farners B - Sénior Territorial (7)

La Segona meitat es va fer molt llarga (2019-11-02)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 64 – 78 Club Bàsquet Farners

Segon partit del sénior territorial de l’Andreu Comas en aquesta complicada segona fase en la qual la victòria es paga i es pagarà molt cara, en part perquè hi ha equips molt competitius i per altra perquè som un equip en reconstrucció i això no es farà d’un dia per l’altre.

El partit contra el Farners va contar de 2 fases o 2 parts i aquestes són per un costat els dos primers períodes i per l’altra la segona meitat del partit.

En la primera fase, 2 primers quarts,  hi va haver molta igualtat, la Unió estava atenta en defensa i sobretot érem capaços de moure bé la pilota en atac, a part quan no érem capaços de generar perill a mitja distància els encarregats de fer punts eren els pivots, en Marly i sobretot en Parri que porta un inici de temporada espectacular, 19 punts el dissabte, màxim anotador per part de la Unió.
Així vàrem arribar a la mitja part amb un avantatge de 3 punts a favor del Farners i gràcies a un triple en el darrer segon.

A la segona meitat de partit la cosa va canviar, el Farners va augmentar el seu ritme, tan defensiu com en atac, els 2 contra 1 contra els nostres bases ens varen fer mal, però les sortides ràpides a l’atac directes a cistella encara ens en varen fer més. Simplement no vàrem aguantar el seu ritme i en atac ja no estàvem tan lúcids com en el primer i segon període, vàrem ser previsibles i lents.

També s’ha de dir que la qualitat individual d’un parell de jugadors del Farners amb una capacitat de penetració excepcional ens va provocar desajustaments defensius constantment, la capacitat d’arrossegar la nostra defensa i crear espais va ser total i fruit dels espais també el Farners va disposar de bons llançaments de la línia de 3 punts que no varen desaprofitar.

El jugador 88 del Farners “Casadevall” va ser el màxim anotador del partit amb 21 punts i va ser el principal artífexs de la victòria visitant.

En fi, tocarà seguir picant pedra, sabíem en nivell A, ens costaria, però preferim perdre de 10 o de 20, donar-ho tot i quedar cap avall a la classificació de Nivell A que jugar al Nivell B on la intensitat i l’exigència no haurien estat les mateixes. Per tant a seguir lluitant tot sabent que no serà gens fàcil.

Felicitar a tot l’equip per l’esforç i animar-los a continuar picant pedra fins al mes de maig, segur que a poc a poc anem construint un equip. Fins molt aviat.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Parcials

(16-19), (14-14), (20-27), (14-18)

Unes quantes jugades (Vídeo)

Participacions de la Grossa de Cap d'Any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram