2019-10-05 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - CESET (5)

La intensitat marca el camí de la primera victòria (2019-10-05)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 71 – 48 CESET Girona

Primer partit i primera victòria del Preinfantil Masculí d’en Joel Creus a casa contra el CESET Girona i amb un molt bon resultat, Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes 71 – 48 CESET GIRONA.

El partit va estar marcat per una alta intensitat defensiva que va marcar en Joel des d’un inici, això va permetre robar forces pilotes i anotar alguns punts fàcils que varen servir, ja ben aviat, per marcar les diferències en el marcador.

Mai vàrem veure un CESET amb possibilitats, ja que en tot moment els hi va costar molt anotar i sempre varen anar a remolc del ritme que marcaven els locals. Tot i això no va ser fins al segon quart que les diferències es varen ampliar fins als 12 punts de diferència que amb una mica de fortuna de cara a cistella podien haver estat molts més.

En el tercer quart el CESET va intentar pujant la intensitat al màxim i defensant al límit però no va ser suficient per reduïr el desavantatge i el parcial es va quedar (12-12) en el darrer quart els locals varen ser molt superiors i varen jugar a plaer sabent que el partit ja no se’ls hi podia escapar.

Moltes felicitats, a seguir treballant.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Parcials

(16-13), (20-12), (12-12), (23-11)

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram