Inscripcions, Unió Esportiva Cellera Amer, inscripció, formulari

Inscripció jugadors/es de Bàsquet temporada 2018/19

En Aquesta pàgina podreu trobar l’enllaç al formulari d’inscripció per la temporada 2018-2019, és d’obligat compliment, ja que vincula als jugadors amb el nostre club per la següent temporada i a part són unes dades necessàries que necessitem per la gestió del dia a dia, llicències, Quotes, etc etc.

Aquest any com a novetat del formulari hi ha la possibilitat d’adjuntar la documentació necessària, els que hàgiu jugat aquesta temporada amb nosaltres no necessitaran adjuntar res, ja que tenim tot el necessari i les llicències estan semi-actives, però els jugadors nous sí que ens hauran d’adjuntar documentació. Qui ha d’adjuntar documentació?

En el cas de ser nou jugador i no haver tingut mai llicència amb la federació catalana de bàsquet hauran d’adjuntar fotografia del DNI, targeta sanitària i una fotografia tipus carnet.

En el cas de venir d’un altre club serà necessària la carta de baixa del club on procedeix el jugador, et pot adjuntar fent un escaneig al document o una fotografia feta amb el telèfon mòbil en el mateix moment de fer la inscripció.

Finalment dir-vos que les persones inscrites en altres temporades que conservin el mateix número de compte tenen 2 opcions, o tornar-lo a posar o escriure la paraula EL MATEIX en l’espai requerit.

Com s’adjunta la documentació en el formulari? Des d’un ordinador és molt fàcil, clicar adjuntar fitxer i buscar-lo dins les carpetes de l’ordinador, en el cas de fer-ho amb el telèfon mòbil, també es fàcil, pots clicar en pujar fitxer i triar lla camara per fer una fotografia en el mateix moment o escollir algun fitxer de la galeria o memòria del telèfon.

Un cop enviat el formulari les vostres respostes us seran enviades al correu electrònic que heu posat i mitjançant el vostre mail podreu tornar a accedir per modificar o rectificar el que creieu oportú.

Finalment us passem l’enllaç a la inscripció que en aniria bé que l’omplissiu el més aviat possible per tal que podem formalitzar els equips.

FEU CLIC EN LA IMATGE PER ACCEDIR A LA INSCRIPCIÓ