INSCRIPCIONS 2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Inscripcions Temporada 2019-2020

Finalitzada la temporada anterior i sense cap mena de descans ens disposem ja a preparar la següent, de fet 3 mesos abans d’acabar la 2018-19 ja estàvem enfainats pensant en els nous equips i en les futures necessitats de cadascun d’ells. Ara, per intentar tancar plantilles us demanem que feu les vostres inscripcions ja pensant de cara al Setembre, sempre i quan estigueu segurs de voler continuar amb nosaltres.

Com cada any us ho posem molt fàcil, simplement heu d’omplir el formulari adjunt que trobareu en aquesta pàgina i ja estareu inscrits. Per aquells que tinguin dubtes tenen 2 opcions, esperar una mica més o omplir-lo ara perquè, de fet, tampoc són les sagrades escritures i sempre podem tirar enrere la inscripció  en cas de necessitat.

Coses que heu de saber. Com omplir el formulari.

Com omplir el formulari

La majoria de dades són normals, no tenen interpretació possible, com nom i cognoms, catsalut, telèfon, adreça electrònica, DNI etc. Fins aquí no hi ha problema. 

Els dubtes poden arribar alhora de passar a la secció 5, és l’espai destinat a pujar documentació, us demanem foto de carnet, o foto del CATSALUT (targeta Sanitària), foto del DNI o fins hi tot la baixa del club de procedència per aquells que venen d’altres clubs. 

Qui ha de pujar documentació?

La Majoria de vosaltres podrà Psaltar-se aquest apartat, tots els jugadors que hagin jugat amb nosaltres aquesta temporada amb algun equip Federat no necessiten adjuntar res. De fet ja ho tenim tot, només si vas a fer la revisió metge fora del servei organitzat pel club, llavors si que necessitaràs penjar-la o si més no passar-la d’alguna o altra manera.

Necessitarem foto de carnet, foto de targeta sanitària i DNI quan siguin nous jugadors federats que no procedeixin d’altres clubs. Els jugadors que venen d’altres clubs ja tenen aquestes dades penjades dins la federció. 

S’haurà de penjar la revisió metge en el cas de fer-la fora del servei que ofereix el club i s’haurà de penjar la baixa en el cas de venir d’un altre club.

I si amb tot això us han quedat dubtes podeu trucar al 644454291 o enviar un correu a info@unioesportiva.cat i solucionarem els vostres dubtes.

Per finalitzar dir-vos que cada vegada hi han més condicions d’acceptació de serveis, dades personals o drets d’imatge com us podeu imaginar ens obliga la llei i per tant nosaltres les traslladem als formularis.

Com pujar la documentació

Si ho feu amb un telefon mòbil només cal que cliqueu en la frase “AFEGEIX UN FITXER” el telèfon mòbil us donarà la possibilitat d’escollir-lo de la vostra galeria d’arxius i d’imatges o podeu fer una foto al instant fent clic en la càmara que us sortirà.

En el cas de l’ordinador el procés es similar

 

Preus Temporada 2019-20

Us passem el llistat de quotes per la propera temporada, com sempre hi ha un petit increment, però és el camí que hem de seguir per tal de poder assumir els costos que ens genera la legalització  del club. Més contractes laborals amb la despesa que això suposa i tot el referent a obligacions com entitat que té treballadors, (Riscos laborals, marcació horària, Responsabilitat civil ampliada, gestoria etc etc…). Tot i això les quotes de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes són contingudes amb comparació a la majoria de clubs.

Clica en la imatge per saber el preu

Equips d'edat Sénior

Corresponent a categories superiors a la de júnior, per tant poden ser sots-21, sots-25 i séniors territorials, tan per equips masculins com femenins.

135€ trimestre

Quota a 15 d0octubre de 140€ inclou inscripció. Quota de 135€ a 15 de Gener i Quota de 135€ a 15 d'Abril.

Equips No Promoció

Cost per a categories júnior, tant masculí com per femení, el cost de les llicències és el mateix que un sénior però en aquest cas no apliquem la mateixa tarifa que els equips grans

120€ trimestre

Quota a 15 d'octubre de 125€ inclou inscripció. Quota de 120€ a 15 de Gener i Quota de 120€ a 15 d'Abril.

Equips Promoció

Els equips promoció són a partir de Premini fins a Cadet. Les llicències són una mica més econòmiques que els equips no promoció, tot i que la resta de les despeses són les mateixes.

105€ trimestre

Quota a 15 d'octubre de 110€ inclou inscripció. Quota de 105€ a 15 de Gener i Quota de 105€ a 15 d'Abril.

Inscripció 2019-20

Feu clic sobre la imatge per anar a la inscripció

Per qualsevol dubte podeu trucar al 644454291 o enviar un correu a info@unioesportiva.cat.