Inscripció 2017/18

Tot i que queda una reunió pendent amb alguns dels equips i tampoc tenim els horaris d’entrenament consensuats us demanem que tireu endavant les vostres inscripcions, ja que per la junta de la Unió Esportiva Cellera Amer necessita aquestes dades per confirmar que les previsions es van complint i per tant entre altres coses no registrar envà, equips a la Federació Catalana de Bàsquet.

La majoria ja sabeu que aquesta inscripció no és sinònim de què us cobrem res, la primera quota no arriba fins al mes d’octubre i en qualsevol moment en podeu fer dissentiment si s’escau.

Sé que alguns estareu pensant que cada any heu d’omplir les mateixes dades, número de compte, etc., però ho hem de fer, ja que és una vinculació anual amb el club i les dades bancàries són sinònim que ens permeteu fer-vos els cobraments oportuns.
Us agraïm la paciència i sobretot la confiança, esperem un any més estar a l’altura de les circumstàncies i millorar tot allò que en temporades anteriors no ens hagi sortit bé. Gràcies i recordeu que estem a la vostra disposició per whatsapp al 644454291, també podeu trucar al mateix número o al correu electrònic info@unioesportiva.cat.

Podeu clicar sobre la imatge següent per obrir el formulari d’inscripció.