2019-10-19 Sots25 Femení Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - CB la Vall d'en Bas (4)

I ES VAREN COMPLIR ELS PRONÒSTICS 82019-10-19)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 71 – 33 CB la Vall d’en Bas

Tal com varem pronosticar el duel de les noies d’en Toni contra la Vall d’en Bas  va acabar en victòria local i es que un partit que a l’anada acaba 23 a 67 dificilment pot comportar un ensurt a la tornada i a més a casa, per tant el pronòstic no era difícil i l’interès recauria en saber si també seria un tràmit o les garrotxines donarien més guerra que a Sant Esteve.

Doncs responguent a aquesta pregunta per un moments va semblar que el nostre rival aquesta vegada ens podia posar en complicacions, tot i l’inci espectacular de la Unió amb un parcial de 9 a 2 que podia fer pensar que es calcaria el partit d’anada les noies d’en Bas varen treure wl millor de si i amb un parcial de 0-6 en els darrers minuts varen aguantar molt bé  el quart que va finalitzar 12 a 10.

La pressió sobre la sortida de pilota que havia manat en Toni havia funcionat en alguns moments però el rival va demostrar que se’n podia ensortir ja que algunes de les jugadores disposaven de recursos suficients per superar situacions de 2 contra 1 .

Però en el segon quart es varen esvair tots els dubtes, en Toni va manar seguir picant pedra i aquesta vegada la Val, d’en Bas no va aguantar el ritme, el degoteig de punts va ser constant i les diferencies es varen anar ampliant. A la mitja part el resultat ja era de 34 a 16 i tot i que no és una diferència definitiva tots ja sabíem que el partit estava encarrilat

A la segona meitat no es va baixar el ritme, el rival va provar una estona la zona, però així tampoc es podia parar a la Unió, si no era una pilota robada i contraatac, era una bona jugada a la zona i si no un llançament de llarga distància, que el final es va traduir en un marcador que no donava marge a cap més interpretació que la superioritat local va ser absoluta. Marcador final 71 a 33.

Moltes Felicitats a tot l’equip

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Parcials

(12-10), (22-06), (14-07), (23-10)

El Resum de l'Entrenador

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram