2020-04-26 Final de Temporada

Es dóna la temporada per finalitzada

Benvolgudes Famílies (Bàsquet i Vòlei)

Després d’un temps d’incertesa en el qual només podíem fer que esperar notícies, sembla que finalment es va aclarint tot, segur que molts ja teniu informacions de famílies o coneguts que estan en altres clubs els quals a hores d’ara ja han passat comunicats, però, nosaltres volíem esperar per tenir-ho el més clar possible i escriure aquesta informació tenint la certesa que expliquem fets ja contrastats, tot i que encara queden alguns serrells que depenen del govern espanyol, decisions que no ha desvetllat perquè realment aquestes seran sobre la marxa i dependran de l’evolució de contagis i tot plegat.

El que tenim clar és que s’han suspès totes les competicions, totes menys les sèniors les quals es juguen ascensos i descensos tot i que aquets últims s’han suprimit, per tant la idea seria intentar de jugar els partit que queden per definir qui pot ascendir de categoria a la temporada vinent tot i que el més probable es que aquets partit tampoc es fagin i la Federació hagi de trobar la millor solució per aquest final de temporada tant atípic.

Pel que fa al desconfinament i possible tornada als entrenaments queden totalment descartats. En una reunió amb els presidents d’altres clubs i la Federació de Girona va quedar clar que la temporada s’ha acabat en tots els aspectes. La Federació Catalana disposa d’un document de la Secretaria General de l’Esport el qual fa un Planning de desconfinament i ens deixen als esports col·lectius com un dels últims a tornar a la normalitat, fins i tot parlen que la propera temporada es podria endarrerir unes setmanes. Evidentment això afecta també a la nostra voluntat de fer un Campus d’estiu o més concretament a la continuació d’entrenaments prevista per la darrera setmana de Juny i tot el Juliol que a priori no es podrà fer. Tot i això us adjuntem en aquesta mateixa pàgina un petit formulari per saber quantes persones estarien interessades en el cas que durant el mes de Juliol ens permetessin entrenar dins les condicions de seguretat previstes per controlar la pandèmia. Un formulari que ens permetrà saber si hi ha o no interès per fer aquesta activitat.

Per tant amb totes aquestes informacions que us passem us anunciem que la temporada queda finalitzada i preparem el tancament esportiu i administratiu i començarem a pensar en el proper any.

Pel que fa al tancament administratiu us anunciem que a primers de maig començarem el retorn de tots els diners dels tornejos que s’hagin pagat, és una devolució a unes 60 famílies i la farem el més ràpid possible, tot i que encara no ens han retornat tots els diners i el club a més ha quedat greument afectat econòmicament perquè ha mantingut moltes de les despeses recurrents i no haurà pogut cobrar el tercer trimestre d’enguany, fet que ens ha suposat deixar d’ingressar uns 27000 euros, però ningú ha de patir pel retorn de què es deu, ja que en els anys anteriors hem fet els deures i tenim suficient caixa per afrontar les pèrdues d’aquesta temporada que es preveuen en uns quants milers d’euros.

Finalment dir-vos que la junta de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes ja comença a preparar la temporada vinent, s’han donat les instruccions oportunes al coordinador per tal que comenci a fer planificació i ben aviat us passarem un formulari per saber amb quins jugadors podem comptar de cara al setembre d’aquest any.

Recordeu que no és cap inscripció, simplement un formulari per preveure en quins equips podem comptar i quants entrenadors necessitarem per cobrir aquests equips.

Pel que fa a deutes pendents amb el club ens posarem en contacte amb totes les famílies que en tinguin, des de la junta es demana tenir pagat fins al segon trimestre de totes les activitats, també la roba esportiva i altres temes que quedin pendents per poder fer el tancament administratiu. Tant la Junta com la part de coordinació queden a la vostra disposició per resoldre dubtes, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@uniosportiva.cat o bé trucar al 644454291 (Jordi) o al 679302174 (Xevi).

Des de la Junta us volem anunciar que aquesta serà la nostra darrera temporada, el nostre mandat acabar el març de l’any vinent o sigui d’aquí a 11 mesos i ja estem buscant relleu, per tant si algú està interessat a continuar la tasca de tirar endavant aquest club que compta amb uns 400 esportistes es pot posar en contacte amb nosaltres per tal de començar a preparar un relleu que necessita d’uns coneixements previs, pel volum d’activitats, abans d’agafar tot el comandament de la nau.

Document Federació

En aquest document oficial s’anincia la suspenció de la majoria de competicions

Enquesta Entrenaments Juliol

Aquest formulari ens ha de servir per saber en el cas que es pugui entrenar el mes Juliol (Pavelló Cellera), quantes famílies estarien interessades en apuntar-se, tot i que no és segur que es pugui fer. Cliqueu en l’imatge per obrir el Formulari

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram