Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Escola Esportiva i Multiesport
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Escola Esportiva i Multiesport

Activitats d'Escola Esportiva i Multiesport

Activitats d'Escola Esportiva i Multiesport

Després de l’èxit de la temporada passada en la qual més de 25 nens i nenes es van inscriure a l’activitat d’Escola Esportiva aquest any repetirem i també ho tornarem a intentar amb el Multiesport que finalment no va sortir per falta d’inscrits.

L’Escola Esportiva és una activitat que ofereix un programa físic amb regularitat setmanal, que permet el treball de la motricitat bàsica des de la globalitat i el respecte pel cos i està destinat per a nens i nenes entre 4 i 8 anys.

El Multiesport és una activitat encaminada a la iniciació esportiva amb l’aprenentatge de diferents esports: bàsquet, futbol, tennis taula, kin-ball, vòlei, , atletisme, handbol, etc. (molts d’aquests esports ja es practiquen regularment en el nostre club). Destinat per nens i nenes de 9 a 12 anys.

Aquestes activitats tenen quatre objectius clars:

  • Reforçar i ampliar el programa realitzat a l’àrea d’Educació Física escolar.
  • Optimitzar les capacitats psicomotrius del nen/a.
  • Iniciar els nens i nenes en la tècnica d’esports d’equip i individual, preparant-los intel·lectualment i físicament per entrar a formar part d’un grup d’activitat física o d’un equip esportiu.
  • Incloure els nens i nenes dins un programa de desenvolupament físic coherent a l’edat, amb l’objectiu de consolidar i millorar la seva organització neurològica.

Donada la importància d’aquests continguts, el club vol remarcar la necessitat que els nens i nenes participin en algun bon programa físic regular. Amb això es pretén expressar el recolzament a les activitats que, des de la globalitat i el respecte pel cos, treballin per a l’optimització de la motricitat bàsica, i no pas per a les especialitzacions prematures.

Segons la sessió, per poder incidir en tot el teixit conjuntiu i profund, es complementen amb exercicis de respiració i relaxació per aprendre a optimitzar l’energia i calmar la ment.

El programa d’escola esportiva i Multiesport estarà planificat conjuntament amb el professor d’educació física de l’escola Juncadella de la Cellera de Ter

Especialistes en l’Esport

Som un Club Multiesportiu, tenim seccions de Bàsquet, Vòlei, Tennis Taula, Kin-ball i fem activitats com zumba, pilates, estiraments, Hipopressius, gimnàstica de manteniment, ioga, dinàmic ioguilates etc.. Aquest fet ens permet disposar de monitors especialitzats per tal que cada activitat estigui pensada fins al darrer detall i sigui profitosa i així ajudar a assolir els objectius desitjats per a cada nen o nena

Per a més informació podeu trucar al 679302174 (Xevi) o al 644454291 (Jordi).

Inici de l’activitat OCTUBRE 2020

HORARI: Tots els dimarts (no festius) de 2/4 de 5 a 6 PM.

Els monitors, aniran a buscar els nens/es dins l’escola, per tant caldrà una nota informativa a l’escola que estan apuntats a aquesta activitat i que autoritzen a la seva recollida.

COVID-19

La Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes seguirà tots els protocols d’actuació dictats per les autoritats competents. Informació que farem arribar a tots els inscrits a cadascuna de les activitats.

Inscripció E.Esportiva i Multiesport

Ja pots inscriure el teu fill/a a les activitats d'escola esportiva i multiesport

Inscripció E.Esportiva i Multiesport

Ja pots inscriure el teu fill/a a les activitats d'escola esportiva i multiesport