Entrenaments Juliol i Setembre (Campus)

Pavelló Municipal de la Cellera de Ter (Matins de 9:00 a 13:00)

Entrenaments Juliol i Setembre (Campus)

Pavelló Municipal de la Cellera de Ter (Matins de 9:00 a 13:00)

Benvolgudes Famílies, tot i la incertesa provocada per la pandèmia del COVID-19 la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes confia en poder fer alguna activitat aquest mes de Juliol, la idea principal és seguir la línia de les darreres temporades i fer una continuació dels entrenaments a l’estil d’un Campus Esportiu.

Concretament el què estem preparant són 3 coses que creiem bàsiques, la primera i molt necessària és un retorn controlat a l’activitat física i més concretament pensant en el bàsquet, són molts mesos en els quals no hem fet massa activitat o en el cas d’haver-la fet aquesta no ha sigut pensada muscularment i pel que més es treballa en aquest esport i evidentment caldrà un reforç en aquest sentit.
La segona i no menys important és el retrobament amb la pilota, necessitarem tots tornar a endinsar-nos en la tècnica individual perquè tot i que molts heu tocat pilota aquests dies segurament no ha sigut amb l’exigència requerida pensant en la competició.
I Finalment el tercer concepte seria el divertiment, estarem en ple estiu i no tot pot ser bàsquet, afortunadamanent els nostres estatuts ens permeten fer moltes activitats diferents i aprofitant que disposarem de tot un pavelló per nosaltres seran moltes i divertides les coses que podrem fer. A part alguna sorpresa aquest any hi serà i potser us demanarem la utilització d’una màrfega i sac de dormir.

És per tot això que ús esperem aquest mes de Juliol al Campus de la Unió Esportiva Cellera Amer. En Aquesta mateixa pàgina podeu fer la vostra reserva i diem reserva perquè com tots sabeu amb aquesta situació veure’m quina normativa específica haurem de complir i fins i tot si finalment ho podrem fer o s’haurà d’anul·lar.

Avís: No es cobrarà res fins a saber amb certesa el que podrà fer.

Piscina:
Com tots sabeu a la Cellera no hi ha piscina, el que s’ha fet històricament és anar a la piscina d’Anglès almenys un dia a la setmana, però amb la situació actual i les possibles ràtios d’ocupació de l’espai potser no serà possible que s’hi pugui anar. Evidentment el club demanarà disponibilitat i preus i s’informarà a totes les famílies interessades.

Preus:

Aquests preus són només una previsió orientativa que dependrà d’alguns factors com les ràtios de nens per entrenador que ens permetran, preu de la piscina o altres variables que hi puguin influir, no creiem que puguin variar gaire aquest preu però quedi constància de què no són definitius.

JULIOL (Només el mes de Juliol)

Una setmana 52
Dues setmanes 48 (52 la primera i 48 la segona)
Tres setmanes 44 (52 la primera, 48 la segona i 44 la tercera)
Quatre setmanes 40 (52 + 48 + 44 + 40)
Cinc setmanes (52 + 48 + 44 + 40 + 36)

Setembre
la primera setmana 45

la segona 35 (4 dies)

Edats.

Sabem de la necessitat de fer grups per edats, els entrenaments s’han de fer amb la màxima igualtat de nivells per garantir l’aprenentatge adequat i que tothom s’hi trobi a gust, és per això que la idea és fer els màxims grups possibles que serien des de premini 8-9 anys a cadet 15 o 16 anys. Si algú s’inscriu i finalment no hi ha nens, nenes, nois o noies de la seva edat es podrà esborrar sense cap compromís.
Finalment us passem el formulari d’inscripció. 

Inscripcions pel Juliol 2020

Podeu escollir les setmanes que vulgueu entre el 29 de Juny i el 31 de Juliol, penseu que la disponibilitat serà limitada i s'acceptaran sol·licitud per estricte ordre d'entrada.

Inscripcions pel Juliol 2020

Podeu escollir les setmanes que vulgueu entre el 29 de Juny i el 31 de Juliol, penseu que la disponibilitat serà limitada i s'acceptaran sol·licitud p