Premini Femení Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes 2019-11-02 Unió vedruna Girona
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Emoció i Incertesa fins al final 2019-11-02

Unió Vedruna Girona 37 – 35 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes

Partit molt bonic i emocionant el que vàrem poder veure aquest dissabte a Fornells entre el nostre premini femení i la Unió vedruna Girona.

El partit va ser igualat de principi a fi, només cal veure els parcials per veure que hi va haver en tot moment alternança en el marcador i com que no hi havia el marcador endollat al final del partit no sabíem si havíem guanyat, perdut o hi havia empat. Finalment vàrem saber que el resultat va ser a favor de la Unió Vedruna per 37 punts a 35 .

Tot i la derrota, que és el de menys en aquesta categoria, les nenes d’en Joel varen gaudir de cada instant de partit, se les veia atentes a cada jugada, tan si eren a pista com si no i celebraven efusivament cada cistella que aconseguíem.
La clau potser va estar en la pressió que va exercir el rival, en alguns moments ens va costar molt sortir de la nostra zona i això ho va aprofitar el Vedruna en alguns instants per sumar diversos punts consecutius, però en Joel, que d’això en té molta experiència, va demanar temps mort quan tocava i finalment les nenes se’n varen poder ensortir força bé.

En fi, un partit per seguir creixent, esperem que n’hi hagi algun més en aquesta primera fase, que puguem seguir sumant experiència i pares, mares i familiars seguir gaudint de les evolucions de les més petites del club.

Moltes Felicitats.

Parcials

(6-8), (6-2), (2-0), (6-6), (2-4), (8-2), (0-8), (7-5)

Unes quantes jugades (Vídeo)

Participacions de la Grossa de Cap d'Any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.