2019-02-02 Mini Masculí Unió Esportiva Cellera Amer - CB Anglès (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

El segon derbi també es queda a casa (2019-02-02)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 80 – 75 CB Anglès

Victòria treballada, de molt mèrit, la que va protagonitzar el mini masculí d’en Joel Creus en el derbi entre la Unió i el CB Anglès. 

A l’inici del partit semblava que les coses s’anaven a tòrcer molt aviat, l’Anglès en pocs instants va aconseguir una diferència important en el marcador, la causa principal era la pèrdua total de rebot que oferia a l’Anglès segones i terceres opcions de tir i això ens feia molt de mal, també la diferència física evident entre una plantilla i una altra i  la qualitat individual d’algun dels seus jugadors que varen demostrar molt de talent de cara a cistella varen ser claus per aconseguir els primers avantatges.

Però la Unió mai es va rendir, ja que no disposàvem de l’altura ni el físic per competir sota el cèrcol el partit s’havia de lluitar a base d’intensitat defensiva i molt de moviment de pilota en atac,i de mica en mica, picant molta pedra els nois d’en Joel varen anar anotant punts que en un principi varen servir per no marxar excessivament en el marcador i finalment ja en els darrers minuts i sobretot en el últim quart per posar-nos al davant i aconseguir la victòria.

En el vídeo es veu clarament el bon moviment de pilota, els talls continus per trobar bones passades i sobretot 2 maneres diferents d’afrontar el partit ja que les armes d’uns i dels altres no eren les mateixes.

En fi, va ser un partit bonic, amb molt de fair play per ser un derbi d’aquestes característiques, amb molta emoció, patiment i alternances en el marcador. També una victòria important de cara a mantenir el pols a la lliga ja que si volem optar a la part alta no ens podem permetre gaires més errors, la bona notícia però es que les derrotes de moment han sigut contra equips de la part alta i son partits fora de casa, per també tindrem segona temptativa a la segona volta, però temps al temps, de moment a gaudir d’aquesta jornada ja viscuda.

Moltes felicitats a tots! 

 

Resultats i Classificació

Resultats

Classificació

Propera Jornada

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)