2019-10-12 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Escolapia Olot - Infantil Masculí (10)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

El partit que necessitava l'Infantil Masculí (2019-10-12)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 69 – 30 Escoa Pia olot

 

L’Infantil Masculí d’en Miquel Fontané aconsegueix la primera victòria de la temporada, ho va fer d’una manera contundent contra l’Escolapia d’Olot per 69 punts a 30. El partit no va tenir gaire història, ja des d’un inici la Unió Esportiva va ser capaç d’anotar sense massa dificultats i és que l’Escolapia mai va exercir una gran defensa, ni cap pressió que pugués posar en problemes l’equip, jugadors ràpids com en Sergi o l’Arnau Bueno superaven al seu marcador amb facilitat i podien doblar la pilota sense massa problemes o anotar amb alguna bona penetració de les que ens tenen acostumats. En Khan també va aprofitar aquesta situació per fer unes penetracions amb cistella final molt boniques,


En Yohanes i en Narcís es varen fer fàcilment amb la zona, sobretot en Yohanes que per físic superava qualsevol rival i va ser capaç d’anotar sota cistella amb facilitat, En Khan va exercir de base i se’n va sortir força bé, doblant la pilota quan es veia amb dificultats i per tant la transició defensa atac va ser una bassa d’oli en tot moment.
Me n’alegro moltíssim per en Pol Serra, en atac el vaig veure còmode i una cistella seva em va treure un – Hhohhohoooo de la boca, es va oferir en tot moment però en defensa li va costar una mica més i en Miquel el va haver d’esperonar més d’una vegada per tal que no deixés passar el jugador que marcava.
Després de l’espant de la setmana passada l‘Iu tornava a pista i se’l va veure amb moltes ganes, i tot i que va cometre algun error de novell també va aportar coses positives, possiblement va estar més bé a la zona d’atac que en defensa, ja que en alguns moments va tenir dificultats per saber a qui havia de marcar però res fora de el normal en un jugador que porta setmanes jugant a bàsquet. Des del club l’animem a continuar treballant i que gaudeixi tant com pugui d’aquest esport, de l’equip i dels seus companys, els resultats ja arribaran.

No em vull deixar l’Oriol, que va estar encertat en la majoria de pilotes que va tocar, segurament, no se’l va veure superant massa sovint el seu rival ni penetrant sobradament, però defensivament va estar molt bé i en atac sempre va llegir els espais, va errar poquíssim i segurament va ser un dels jugadors que va saber desmarcar-se amb més facilitat encara que això no es traduís amb cistelles fàcils.


Evidentment en Miquel té molta feina a fer, sí que va ser una victòria clara, una injecció de moral i de reafirmar l’equip i més quan veníem d’una forta derrota contra el Banyoles, però com que una flor no fa estiu haurem de seguir picant molta pedra i això comença per dissabte, ja que veient el calendari i els resultats veiem que el Bescanó sembla un rival dels complicats, dos partits, dues victòries contundents i per tant aquest pot ser un altre test per un equip que només compta amb 8 jugadors i que busca un equilibri després de la marxa de 3 jugadors importants.


Des del club seguim treballant per tal de trobar algun nou reforç i si no som capaços de fer-ho, també treballarem per tal que l’equip preinfantil pugui donar d’una manera o altra tot el suport cedint jugadors sempre que sigui necessari. us seguirem informant


Enhorabona per la gran victòria!!, fins molt aviat!

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Parcials

(16-4), (20-15), (19-5), (13-9)

Unes quantes jugades (Vídeo)