2019-01-26 Mini Mixte plantilla imatges web unio
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

El Mini Mixte segueix sumant (2019-01-26)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 11 – 1 Escola Volcà Bisaroques

El Mini mixte segueix mirant cap amunt en la lliga del consell comarcal de la garrotxa, en aquests moments són moltes més les victòries que no pas les derrotes i el més important és que setmana rere setmana es veu com aquest equip evoluciona a la pista de la mà d’en Joel Fontané i amb l’ajuda d’en Miquel Fontané.

Encara veiem una mica d’excés en el bot en els partits i alguns llançaments precipitats, però de mica en mica es pot comprovar com va entrant el sistema de jugar a força de tallar i moure bé la pilota per trobar un llançament òptim, evidentment és una feina que requereix temps, però en aquests 4 mesos l’equip va evolucionant i estem convençuts que a finals de temporada hauran crescut tots com a jugadors.

La lliga del consell comarcal és difícil de seguir, ja que no disposem d’una web a on puguem seguir una classificació detallada dels equips i se’ns farà difícil comprovar l’evolució dels partits en comparació de l’anada i la tornada entre altres dades que podrien ser interessants.

En tot cas us deixem amb un vídeo del partit contra les Bisaroques a on podeu veure uns minuts de joc d’aquest equip mini de la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes.

Fins molt aviat.

Unes quantes jugades (Vídeo)