2019-10-12 Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - Club Esportiu Palamós CE Palamós - Cadet Masculí (7)

Derrota clara del Cadet masculí contra el CE Palamós (2019-10-12)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 46 – 87 CE Palamós Groc

Partit molt complicat pel Cadet masculí el d’aquest dissabte contra el CE Palamós, els d’en Pere Garangou varen caure per un clar 46 a 87. El Palamós va ser superior de principi a fi, amb jugadors ràpids amb una gran capacitat de penetració i tècnicament molt qualificats varen ser un malson per la defensa de la Unió que no els va poder parar en tot el partit.

A part la pressió que va exercir el nostre rival va ser asfixiant, vàrem tenir moltes dificultats en pujar la pilota a l’atac i moltes vegades  la perdíemen les transicions, fet que provocava els contraatacs fàcils que a més els sabien completar molt bé.
Tampoc va ajudar la Baixa per lesió d’en Gerard que hauria estat una ajuda més sobretot en atac i també  en el rebot, aquest en tot moment va caure a favor del Palamós i gràcies al qual podia disposar de segones i terceres opcions de tir que varen ser claus per entendre la diferència de punts final.

En fi, a la Unió Esportiva reconeixem quan un equip és clarament superior i això només ens ha d’esperonar a millorar de cara a la tornada saber rectificar els errors comesos en el partit i ser millors de cara al futur.

De totes maneres sabíem que partits així els trobaríem, som tots Cadets de primer any en una lliga normalment pensada per equips de segon, per tant, tots sabem que estem aquí per aprendre, agafar experiència i ser millors cada dia i un en un partit així també es treuen coses de profit.

La propera jornada (27 d’octubre) toca visitar la pista del Santa Eugènia i vistos els resultats sembla que la igualtat pot ser màxima, és una oportunitat per reeixir-nos d’aquesta derrota i sortir de Girona havent oblidat en part aquest partit.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada.

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram