Derrota clara a casa del líder (04-03-18)

GEIEG UNI Agrupació A 78 – 28 Unió Esportiva Cellera Amer Hipra.

Segona derrota de les Sioux a aquesta temporada. Aquest cop a la pista del clar candidat a endur-se aquesta lliga, el GEIEG A.
Com ja hem comentat a les cròniques anteriors, el rival del passat diumenge 4 de Març, és el clar candidat, i de manera aclaparadora, d’endur-se aquesta lliga de nivell A.

El partit, tot i l’esforç de les nostres, no va tenir molta història. Sempre hem dit que durant el partit les Sioux tenen alts i baixos, i clar, que passa? A la 1a fase ni es notava en el resultat, en aquesta 2a fase els rivals ens ho fan pagar però al final les nostres poden reaccionar, ara, aquest diumenge el rival cada cop que podia feia molt i molt de mal. Tot l’equip eren molt intenses en defensa, fent 2c1 i a vegades 3c1, en atac si podien feien jugades molt ràpides i sinó ens desbordaven en 1c1 i per rematar-ho, si en deixaves alguna de sola, quasi sempre et feia el triple.

Les nostres varen sortir una mica a l’espera de veure com anava el partit, i això va ser un error, (15-3) i (14-0) en els dos primer períodes. El 3r període va ser una mica diferent, les nostres ja van començar a competir de tu a tu, però així i tot (13-9), també s’emportaven el quart. I abans de la mitja part, (21-3) que sentenciava el partit. A la segona meitat les nostres ja sabien més bé que fer, en atac si ens feien 2c1 o 3c1, s’havia de passar la pilota ràpid i sense botar. I si perdíem la pilota en atac, sabien que el rival corria ràpid, per tant, només es quedava a pressionar la jugadora que defensava a la que baixava la pilota. Tot i així ens varen guanyar tots els períodes següents: (9-6) – (6-5) – (17-0) – (5-2).

Una cosa està clara, vàrem tenir 4 períodes molt fluixos que van marcar el partit, i ens varen fer massa punts. D’altra banda també es va poder veure com les nostres plantaven cara en molts moments del partit, però aquest cop no va ser suficient, a la tornada esperem que la història sigui una mica diferent.

Ara, cal defensar aquesta 3a posició en la qual ens trobem, aquest pròxim diumenge a les 10:00 i el pavelló d’Amer ens visita un rival directe i molt dur, el GEIEG B. A per totes noies! Us hi esperem!

Xevi Creus.