IMG-20191012-WA0049

De moment no tenen rival (2019-10-12)

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 68 – 32 AB Sant Julià de Ramis

 

Les Sots-25 varen fer bons els pronòstics i varen derrotar clarament al Sant julià de Ramis per un contundent 68 a 32, un resultat que se suma al dels dos partits anteriors i en total això fa un parcial de 211 punts a favor i només 95 en contra. Podeu veure els resultats a la imatge de sota el resum.

Les Noies d’en Toni no tenen rival en aquesta fase, almenys en el grup que els hi ha tocat i hauran d’esperar a la segona per poder trobar-se equips més durs i saber realment el que poden fer en aquesta lliga que promet emocions fortes.

Ara queden 3 partits que si no hi ha sorpreses, seran de pur tràmit, primer de tot la interessant visita del CB la Vall d’En Bas el pròxim dissabte a la Cellera, un partit que s’ha convertit en un autèntic derbi i del qual molts encara no sabem ven bé el perquè, ja que fa quatre dies podem dir que hi havia un fair play envejable que d’un dia per altra ha desaparegut i crec que la Unió ha fet poca cosa perquè això sigui així, en tot cas que triomfi el bàsquet i l’espectacle i que guanyi el millor.

Tornant al partit anterior no us puc explicar gran cosa, ja que vaig arribar a la segona meitat i no tinc prou dades per aportar més que les estadístiques. El que si puc aportar és l’excel·lent vídeo que ha fet en Toni a tall de resum, una vegada més, amb un toc d’humor que no deixa indiferent a ningú, moltes felicitats Toni i a vosaltres noies per fer encara més gran aquest club.

Fotografies

Feu clic en el botó per veure les fotografies de la jornada. No n’hi ha d’aquest partit, em sap greu

Unes quantes jugades (Vídeo)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram