imatge principal bàsquet d'escola 2018-09-13 Unió Esportiva Cellera Amer
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Comença en bàsquet d'Escola (Activitat Gratuïta) 2018-09-13

El dia 20 de setembre comencen els entrenaments de Bàsquet d’Escola que es faran tots els dijous de 17:00 a 18:00 hores amb en Xevi Creus com a entrenador, aquests entrenaments i s’allargaran fins a principis de juny ininterrompudament.

De moment comencem al pavelló municipal d’Amer, però tenim la intenció si hi ha gent suficient de posar un segon dia al pavelló municipal de la Cellera quan aquest estigui operatiu.

El Bàsquet d’escola està obert a nens i nenes de P5 a 2n curs i no té cap quota al llarg de la temporada, simplement en el cas que us agradi l’activitat i després d’un parell de sessions de prova us farem l’assegurança esportiva obligatòria, amb un cost de 27 euros. Aquesta assegurança serà vàlida per 2 anys. l’assegurança és mèdica, us dóna dret en cas de necessitat de ser tractats en la sanitat privada, que evidentment desitgem que això no sigui necessari.

Per tant no teniu excusa per no venir a provar aquesta activitat, estem segurs que als vostres fills/es els hi agradarà moltíssim. Us hi esprem!!

Vols Venir? omple aquest formulari.

Si no veus bé o no pots omplir el formulari correctament dins la pàgina, clica el botó següent: