2018-10-06 Mini Masculí Unió Esportiva Cellera Amer (3)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Bones sensacions en l'estrena del Mini Masculí

Partit plàcid el d’aquest dissabte 6 d’octubre en l’estrena del mini masculí d’en Joel i en Lluc, l’equip de la Unió Esportiva Cellera Amer es va imposar per 78 punts a 33 al CB la Vall d’en Bas en un partit que va tenir poca història.
La veritat és que aquest conjunt de jugadors fa molt bona pinta, fan un equip més que correcte, amb bons jugadors i estan, i això és una opinió subjectiva, molt ben dirigits, per tant tenen tots els condicionats per passar-ho molt bé sobre la pista i evolucionar en la formació tant en la individualcom la col·lectiva.

Des de la banqueta tot eren correccions, en Joel i en Lluc es varen passar tota l’estona dient exactament que volien de cadascú, amb perseverança i des del primer fins al darrer minut i sobretot van insistir molt a jugar la pilota, obrir espais, buscar talls i continuar les jugades fins a trobar bones opcions de tir. En fi, bàsquet de formació en tots els sentits.

Pel que fa al partit es va veure ben aviat que no hi hauria complicacions, només en el primer quart hi va haver una mica de dubtes i més pels errors locals que no pas per l’encert del rival, els parcials dels vuit quarts descriuen clarament la superioritat local.

(5-2), (10-4), (15-6) (3-4), (15-2), (12-6) (6-5) (12-4)

Com ja sabeu l’objectiu és quedar dels 2 primers per tal de lluitar pel títol de categoria B, el tercer i el quart aniran a lluitar pel títol de categoria C i el cinquè i sisè classificat lluitaran en el grup C2 en el qual no hi ha títol.

Aquest dissabte hi ha un partit molt especial, fa molts anys que l’Anglèsla Cellera o Amer no s’enfronten en partit oficial i aquest any hi haurà molt probablement duels en 3 categories diferents (Júnior, Mini i Premini), el primer aquest dissabte dia 13 a Anglès a on els equips mini Masculí lluitaran pel lideratge del grup 3, evidentment desitgem molta sort als equips de la unió, que el fair play s’imposi i que guanyi el millor.

Us ho intentarem d’explicar la setmana vinent, fins molt aviat!

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)