Escoleta Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes - ludibàsquet Juny 2019
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Bàsquet d'Escola 2019-20 (Activitat Gratuita)

Benvolgudes famílies, la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes us anuncia que per aquesta pròxima temporada 2019/2020 tornem a promoure el bàsquet d’escola GRATIS. Aquesta és una activitat que ha tingut molt d’èxit en aquest primer any de programació, activitat que es feia els dijous de 5 a 6 de la tarda a Amer i que en  alguns dies ha sobrepassat els 20 participants.

Els nens i nenes que hi han participat han après molt, s’han divertit i han tingut l’oportunitat de fer alguns partits contra altres escoles al llarg de la temporada, per tant des del club, satisfacció absoluta dels resultats obtinguts.

Tenim la confiança, un any més, de tornar-ho a provar, aquesta vegada ho farem tant a la Cellera (Dijous de 2/4 de 5 a 6) com a Amer (Dilluns de 2/4 de 5 a 6), això vol dir que recollirem els nens i nenes a l’escola i els hi donarem el berenar que els hi hàgeu preparat.

El Bàsquet d’escola està obert a nens i nenes de P5 a 2n curs i no té cap quota al llarg de la temporada, simplement en el cas que us agradi l’activitat i després d’un parell de sessions de prova us farem l’assegurança esportiva obligatòria, amb un cost de 30 euros. L’assegurança és mèdica, us dóna dret en cas d’accident o lesió de ser tractats a la mútua privada concertada per la Federació Catalana de Bàsquet, però evidentment desitgem que això no sigui necessari.

També està oberta l’activitat a nens i nenes de les escoles de Les Planes, Anglès, Bonmatí, Sant Feliu de Pallarols o qualsevol altre que estiguin interessats, en aquests casos els pares poden portar els seus fills/es amb tranquil·litat perquè l’entrenament comença a les 17.00.

Per tant no teniu excusa per no venir a provar aquesta activitat, estem segurs que als vostres fills/es els hi agradarà moltíssim, tant com els més de vint participants de l’edició 2018-19. Us hi esprem!!

Per a més informació podeu trucar al 644454291 (Jordi) o al 679302174 (Xevi)

Inici de l’activitat a 1 d’Octubre

Algunes Fotografíes

Inscripcions

Places limitades

Per anar a la inscripció feu clic en la imatge següent