Àlbum de Cromos

Un gran record, un bon regal de tió

Portada àlbum 2015/16

Ara fa 4 temporades, vàrem decidir d’editar el nostre propi àlbum de cromos, la iniciativa, que aleshores va ser un èxit, tenia diversos objectius, el primer era que tothom es sentís part d’un projecte col·lectiu, en segon lloc, fer conèixer tota l’estructura de club a pares, mares i familiars i finalment intentar que l’Entitat ingressés alguns diners, encara que el marge de benefici fos mínim, com és el cas.

En tot cas estem convençuts que després de 3 anys aquest àlbum ara és com un petit tresor perquè entre altres coses veiem l’evolució de molts dels jugadors, com hem anat canviant al llarg d’aquests temps i com ha crescut el club, donar una ullada en el dia d’avui no té preu. Ús reproduïm uns quants dels cromos que hi havia i això que només són 3 anys.

 

En 3 anys el club s’ha més que doblat, hem passat dels 4 equips + Escola, a 13 equips + Escola + secció de vòlei + secció d’activitats + lliga de tennis taula + secció de kin-ball, sens dubte un miracle que us hem d’agrair a tots vosaltres.

Aquesta temporada repetirem l’edició de l’Àlbum, amb aquests 13 o 14 equips i la secció de vòlei si ells creuen oportú de sumar-si ja que aparèixer en l’Àlbum és voluntari, és per això que obrim un formulari per tal de demanar-vos quins són els jugadors que hi volen aparèixer i així saber quins no, molt importantaparèixer a l’àlbum no vol dir que tingueu l’obligació de comprar-lo.

A primers de Novembre vindran uns fotògrafs al pavelló a fer les fotografies, per tant abans no finalitzi el mes d’octubre necessitarem tenir els drets d’imatge dels jugadors/es que hi volen aparèixer.

L’Àlbum valdrà 27,50 euros, i tindrà més bona edició, l’empresa que ferà el treball és la mateixa però en aquest temps s’ha modernitzat i ara els àlbums són molt millors. Aquest comptarà amb tots els cromos que vindran amb  els sobres a part. 

Pot ser un bon regal de tió i evidentment un record inoblidable, el podreu adquirir a partir de l’1 de Novembre a la botiga en línia del club, tot i que no el tindrem finalitat fins a principis de desembre.

Finalment dir-vos que les unitats seran limitades i un cop esgotades no es podran demanar més exemplars a no ser que hi hagi un número important de demanda.

Més informació al 644454291 o a info@unioesportiva.cat