Activitats d’Estiu.

Benvolgudes famílies, com tots ja sabeu, recentment ens vàrem veure obligats a anul·lar el Campus esportiu que teníem previst realitzar durant 5 setmanes aquest estiu, el motiu principal va ser la falta d’un poliesportiu per poder practicar totes les modalitats esportives que eren la base principal d’aquesta activitat.

Gràcies a la intermediació d’un grup de pares de les Planes d’Hostoles, no conformes amb la situació, varen proposar a l’Alcalde d’aquesta localitat que cedís el local polivalent per aquest període de vacances per poder seguir fent almenys entrenaments de bàsquet o de les modalitats esportives les quals s’accepten en els nostres estatuts.

L’Ajuntament de les Planes va acceptar la petició dels pares i per tant uns quants jugadors/es podran seguir la dinàmica de club algunes setmanes més. La llàstima és que per qüestions d’espai només hi podran participar un parell d’equips i com és evident la prioritat és pels equips que varen sol·licitar les instal·lacions del seu poble.

La veritat és que ens sap molt greu no poder fer extensible altres activitats matinals a la resta del club, la nostra voluntat com tots sabeu era una altra i ens feia molta il·lusió poder fer el nostre primer campus com a Unió Esportiva Cellera Amer.

Per altra part ens han comunicat aquesta setmana (18 de maig) que molt probablement podrem disposar del pavelló municipal de la Cellera a partir del Juliol, tot i que no és 100% segur que sigui a partir del dia 1 i per això ens disposem a preparar activitats de tarda que consistiran en tecnificació de bàsquet i la pràctica d’un nou esport que volem promocionar amb força dins el club per la propera temporada, es tracta del Kin-Ball que està tenint molt d’èxit en molts països d’Europa i aprofitant que tenim una persona que ha estat en la dinàminca d’un equip a Bèlgica ens veiem capaços d’intentar introduïr-lo en la nosatra zona a partir del mes de juliol i ja per tota la propera temporada.

Entrenaments a les Planes.

Obert als equips Mini Femení, Sioux i Cherokee i també a les noies Preinfantils I Infantils. Les Inscripcions són per setmanes I són les següents. El topall màxim és de 20/22 jugadors/res, amb prioritat per qui hagi tingut llicència esportiva dins el club, ja que és un tema legal que exigeix la generalitat en els seu decret 267/2016 que regula les activitats de lleure amb menors de 18 anys, tot i que puntualment és pot fer alguna excepció que explicarem personalment.

Entrenaments de bàsquet, però pùntualment podem fer altres esports acceptats en els nostres estatuts com poden ser Vòlei, badminton o tennis taula entre d’altres. Horari de 9 a 12:00 , amb possibilitat que sigui de 9 a 13:00.

En el cas que hi hagi algun interessat que no sigui jugador del club i vulgui venir a provar amb nosaltres, s’haurà de tramitar una llicència esportiva abans del dia 2 de juny i aquesta tindrà un cost de 25 euros.

  • Setmana 1 – del 25 al 29 de juny
  • Setmana 2 – del 02 al 06 de Juliol
  • Setmana 3 – del 09 al 13 de Juliol
  • Setmana 4 – del 16 al 20 de Juliol
  • Setmana 5 – del 23 al 27 de Juliol
  • Setmana 6 – del 30 al 03 d’Agost

Preus:

Els preus de totes les setmanes són de 46 Euros, però si es reserven 2 setmanes hi ha descompte en aquesta (Segona Sertmana), si es reserven 3 setmanes hi ha un descmpte encara més gran per aquesta tercera i així successivament

1 Setmana 46 Euros
La Segona setmana reservada 42 Euros ( 46 + 42)
La Tercera Setmana reservada 39 Euros (46 + 42 + 39)
La Quarta Setmana reservada 36 Euros (46 + 42 + 39 + 36)
La Cinquena Setmana reservada 33 euros (46 + 42 + 39 + 36 + 33)
La Sisèna Setmana reservada 30 euros (46 + 42 + 39 + 36+ 33 + 30)

Tecnificació tardes al Pavelló Municipal de la Cellera de Ter i Kin-Ball. la nostra ideia es fer 3 dies de tecnificació i 2 de Kin-ball. Podreu venir per setmanes a partir del dia 2 de Juliol i fins el divendres dia 27, lloc: Pavelló Municipal de la Cellera de Ter, en el cas que no el tinguem a punt començarem l’activitat al pavelló municipal d’Amer. Horari de 5 a 7 de la tarda i per tal que aquesta activitat es pugui realitzar hi haurà d’haver un nombre mínim d’inscrits per setmana.

Preus:
26 euros per setmana.

Inscripció Activitats a les Planes

Inscripció Tecnificació + Kin-ball a la Cellera

 

Un cop feta la inscripció podeu fer el pagament a la nostra

Botiga Online

 

Un parell de vídeos de mostra del kin-ball