Casal Campus Les Planes Estiu 2018 (7)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Activitats d'Estiu (del 25 de Juny al 2 d'agost)

Benvolgudes famílies, per segon any consecutiu ens quedem sense poder fer el casal o campus d’estiu que teníem pensat, el motiu és ben conegut per a tots, la falta d’unes instal·lacions adequades per poder encabir les nostres activitats, per tant haurem d’esperar a l’estiu del 2020 per poder programar un campus/casal amb com Déu mana.

Mentrestant el que farem és el que ens permet la llei, i això és més o menys continuar la dinàmica d’entrenaments de la temporada d’una manera ampliada, però per sort els nostres estatuts, que hem modificat recentment, ens permeten realitzar un ampli ventall de disciplines esportives que el club pot desenvolupar en aquests dies, fins hi tot la natació.

Per tant, ens disposem a oferir tot un seguit d’entrenaments de bàsquet per no perdre la forma i sobretot intentar millorar els aspectes físics o tècnics, a més provarem en forma de promoció altres activititats ja incloses dins la dinàmica del club, com competicions de tennis taula, vòlei i piscina. Amb la possibilitat de fer Kin-ball de manera Esporàdica.

El lloc serà el mateix que l’any passat, a la pista poliesportiva de les Planes d’Hostoles i la sala polivalent del costat, les dates seran del 25 de juny fins al divendres 2 d’agost. Per poder apuntar-se es necessari haver disposat aquesta temporada d’una llicència esportiva del club, ja que la llei ens diu que només podem fer una continuació dels entrenaments o activitats permeses en els nostres estatuts nostres estatuts i en cap cas podem acceptar gent nova que s’inscrigui per aquesta finalitat.Els preus no seran massa diferents dels de l’any passat i seran progressius, quantes més setmanes us apunteu més descompte hi haurà.

Previous
Next

Disposarem d’un mínim de 3 entrenadors, amb alguns moments fins i tot de 4 i no podrem acceptar més de 25 o 26 jugadors per setmana.

A causa de l’espai s’hauran de fer només 2 grups i això vol dir que no podem acceptar un ventall massa ampli d’edats, ja que això provocaria una barreja força incoherent per treure profit dels entrenaments, per tant limitem les edats de 8 a 14 anys.

El pagament s’haurà de fer obligatòriament per la botiga online, us passem l’enllaç al producte el qual es pot seleccionar per setmanes, quantes més setmanes més econòmic us sortirà. En el cas que hi hagi més de 25 o 26 persones inscrites en una setmana s’acceptaran per estricte ordre de pagament. Entrar a la piscina anirà a part, ja ens fan un descompte especial i l’any passat ens sortia per només 3 euros cada dia,. Però per tots aquests detalls ja us convocarem a una reunió informativa.

Aquest any l’assegurança esportiva de la Federació Catalana caduca a 30 de juny, és per això que aquest any hem de pagar un assegurança a part i això pot encarir una mica el casal respecte l’any passat en el qual no varem haver de llogar-ne cap perquè l’assegurança anava de 1 de setembre a 31 d’agost.  Pòlissa 2018-2019

I finalment l’horari serà de 9:00 a 1:00 del migdia. Dins la provisionalitat esperem poder fer gaudir de valent als nens/nenes nois/noies com ho vàrem fer l’any passat, que millorin tècnicament els seus nivells de bàsquet i que tinguin uns matins d’estiu esportius i de profit. 

Preus

Del 25 al 28 de juny 40 Euros
1 Setmana 50 Euros
La Segona setmana reservada 46 Euros ( 50 + 46) – (40 + 46 si la primera setmana es la de juny)
La Tercera Setmana reservada 42 Euros (50 + 46+ 42) (40 + 46 + 42 si la primera setmana es la de juny)
La Quarta Setmana reservada 38  Euros (50 + 46 + 42 + 38) (40 + 46 + 42 + 38 si la primera setmana es la de juny)
La Cinquena Setmana reservada 34 euros (50 + 46 + 42 + 38 + 34) (40 + 46  + 42 + 38 + 34 si la primera setmana es la de juny)
La Sisèna Setmana reservada 30 euros (50 + 46 + 42 + 38c+ 34 + 30) (40 + 46 + 42 + 38 + 34 + 30 si la primera setmana es la de juny)

Inscripcions

Només heu de fer 2 passos, el primer omplir el formulari d’inscripció i en segon terme fer el pagament a la botga online. 

Afegeix el producte a la cistella