La Gran Final Mini

El passat 20 de maig de 2017 vàrem viure un dia històric, 2 equips de la Unió Esportiva Cellera Amer varen arribar amb opcions d’aconseguir el títol de lliga en la darrera jornada de la temporada, a més, ho varen fer en un partit que els va enfrontar entre ells, fet que va posar més emoció i expectació en aquesta final si és que això era possible.

El partit va aplegar prop de 100 aficionats que no es varen voler perdre l’enfrontament, pares, mares, familiars i aficionats omplien les grades del pavelló municipal d’Amer mentre els nens i nenes dels dos equips seguien les instruccions dels entrenadors en els minuts previs al matx.

El partit va ser molt igualat fins gairebé la mitja part, en el quart periòde els Sioux dirigits per en Xevi Creus i la Júlia Pujolras varen aconseguir una petita diferència de 7 punts que sumats als 5 del partit d’anada feien que les diferències en el descans fossin de 13 punts reals.

A la segona part del partit els Apache amb en Miquel a la banqueta, varen acusar la pressió d’haver de remuntar i segurament es varen precipitar en alguns atacs on el tir es va produir quan algun dels jugadors no tenia la millor posició per efectuar-lo, això va provocar moltes errades que els Sioux, amb més paciència, varen saber aprofitar i a poc a poc sumar punts que varen accentuar les diferències . Finalment vàrem arribar en el vuitè quart saben que els d’en Xevi Creus i Júlia Pujolràs aconseguirien repetir títol, ja que les diferències eren massa grans per a poder-les eixugar en 6 minuts

A la Finalització del partit es va fer un petit acte de reconeixement dels dos equips, se’ls hi va entregar una samarreta commemorativa a tots i més tard gràcies a l’aportació de molts pares dels dos equips es va poder fer un “piscolabis” per celebrar la bona temporada dels dos equips.

 

Final Mini Masculí (Cellera Apache – Cellera Sioux)

Com he dit a l’inici, un dia històric que segurament tots recordaran amb alegria, ja que la fita aconseguida no és menor. Una gran temporada i un vídeo que queda per la història del club. Moltes Felicitats a tots.

Entrega de trofeus

El dia 2 de juny es va celebrar al poliesportiu de Llambilles l’entrega de trofeus als campions i subcampions de totes les categories d’àmbit territorial de la província de Girona. Nosaltres també hi vàrem ser, amb representació de la Unió Esportiva Cellera Amer hi varen ser, 2 equips de categoria mini masculí, El Centric Control de Plagues Cellera Amer Sioux i el Centric Control de Plagues Cellera Amer Apache, campions i subcampions de la categoria mini, nivell C.

El Cellera-Amer Sioux va finalitzar la lliga amb només 2 derrotes en tota la temporada i en el cas dels Apache només amb 3, per tant, un premi merescut per aquests dos equips que des de la Unió Esportiva Cellera Amer recordarem per molt de temps.

CB Cellera Apache