2 victòries per seguir somiant (2018-05-17)

Un somni que segueix ben viu a falta de 2 jornades per acabar la lliga.

Amb la derrota obtinguda a Maristes el passat dissabte 05/05, (50-45) el nostre mini femení Sioux es va quedar sense marge d’error. Es va trobar a faltar aquella espurna de confiança i energia per tal d’emportar-nos el partit cap al nostre terreny. Ens vàrem veure superats per un equip molt més físic que el nostre. La vida que encara teníem, ja estava gastada, i per davant teníem 4 partits d’infart.

El passat cap de setmana les nostres Sioux afrontaven 2 partits molt importants, dos partits per seguir somiant, dos finals.

La primera, dissabte 12/05 ens visitava a Amer les Alzines A, un equip que a la seva pista ens havia ficat les coses molt difícils, i a casa nostra ho varen tornar a fer. Actualment ocupen la 7a posició, però per la nostra manera d’entendre, podrien estar lluitant per les primeres places tranquil·lament, i així ho demostren amb els seus resultats tan ajustats contra tots els equips.

El nostre partit no va ser menys, una igualtat continua. Quan les nostres sioux aconseguien encadenar un seguit de cistelles, les Alzines replicava en un moment i tornava a enganxar-se al marcador. Es va arribar a l’últim quart amb només 3 punts d’avantatge per les locals, i a partir d’aquí tot va canviar, uns últims 6 minuts increïbles de les jugadores de la UE Cellera-Amer, van servir per aixafar el rival amb un parcial de (16-2), la victòria es va quedar a casa. Els períodes del partit: (5-6) – (11-10) – (10-4) – (7-8) – (4-2) – (12-10) – (6-12) – (16-2), per deixar el marcador final amb un (71-54).
Per últim, el partit disputat a Palamós el dilluns 14/05, una veritable final, contra un dels grans equips del grup el CE Palamós A. En aquest partit es pot dir que ens ho jugàvem tot, i a més quant es juga fóra d’Amer sembla que les coses sempre siguin més complicades, però no volíem que passés el mateix que es va veure a Maristes, on el rival en molts moments va ser clarament superior.

Aquesta vegada les nostres Sioux varen realitzar una primera part quasi impecable, amb una intensitat defensiva que feia temps que no es veia, recuperant pilotes, sortint a les ajudes, fent 2c1 al rival… Totes les jugadores van plasmar a la pista les ganes enormes que tenien de què aquest partit no s’escapés. En atac hi havia les idees molt clares, si es podia encarar cistella en un contraatac es feia, i si calia jugar 5c5 es movia la pilota amb una velocitat i solvència que juntament amb l’encert va ser una part fonamental per marxar del marcador. Feia partits i partits que no hi havia una intensitat global de totes les jugadores, on cadascuna d’elles va saber aportar el seu granet de sorra per tirar el partit endavant. 1a part (8-16) – (4-4) – (2-7) – (7-11).

Al davant, però, teníem un gran equip com el CE Palamós A i el partit no estava ni molt menys sentenciat. Va ser una 2a meitat amb més dubtes, l’encert va baixar i en defensa vàrem tenir alguns “despistes” que el Palamós no perdonava. Per sort, el 5è i 6è períodes van ser molt igualats, (3-2) – (6-7), i es mentia la diferència obtinguda a la 1a meitat. Però el Palamós no va abaixar els braços, tot el contrari, van lluitar fins al final, van apujar el nivell defensiu i juntament amb els nervis del fet que s’apropava el final del partit, les nostres els hi costava molt més generar cistelles i estar al 100% concentrades en defensa. Així i tot l’avantatge obtingut als primers períodes del partit van ser la clau. El Palamós va esgotar totes les seves possibilitats fins al final, però no va ser suficient per capgirar el marcador (8-4) – (14-8). Resultat final (52-59).

La victòria era nostre, la victòria era d’unes Sioux que van sortir a per totes. Tot i els nervis i l’impuls final del Palamós, van ser capaces de conservar una victòria importantíssima per seguir somiant per aquesta màgica 2a posició.

Ara només queden 2 partits per finalitzar aquesta 2a Fase. El dissabte 26/05 ens visita el GEIEG A, el líder de la lliga, amb 0 derrotes. I l’últim partit de lliga visitem el POU, contra el GEIEG B. Doncs bé, amb una victòria en tenim de sobres per tal de certificar aquesta 2a posició de nivell A, que seria un fet històric per l’equip i pel club, ja que com em dit en moltes altres ocasions això significaria participar en els campionats de Catalunya de mini femení! A seguir somiant!!