2018-09-15 Unió Esportiva Cellera Amer Sioux - BC Fontajau (2)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

2 victòries en 2 partits de pretemporada (2018-09-15)

Les nostres noies del Preinfantil Femení Sioux acaben els partits de pretemporada amb un “ple” de victòries.

És una temporada de canvis, cistelles altes, camp gran, marcador seguit, “bonus” cada dos períodes, línia de triple a 6,25… Està clar que acostumar-se a aquests canvis no serà d’un dia per l’altre. Els partits amb tant de ritme, alegres i amb puntuació alta com els de la temporada passada, ja seran molt difícils de veure. S’haurà de passar un procés d’adaptació, que farà que aquests primers partits ens costi agafar el ritme, ja que es preveuen molt més travats i sobretot amb menys punts.
Tot això no és excusa, ja que tots els equips que ens trobarem estaran a la mateixa situació “d’ubicació” igual que les nostres Sioux.

Aquesta Pretemporada les nostres jugadores van fer un total de 2 partits amistosos. El 1r contra el CB Bescanó, el resultat va ser de 48-30, una primera presa de contacte on l’equip es va veure còmode jugant fins que els hi varen aguantar les forces. Anar amb 8 jugadores aquest any serà un suplici.

El 2n partit va ser contra el BC Fontajau (62-12), aquesta vegada, en ser més jugadores es va poder rotar més la plantilla i no es va patir tan físicament. Ja que és un dels aspectes a millorar aquesta temporada, la resistència. Les nostres Sioux van dominar tots els apartats del joc, en defensa estaven molt atentes i en atac es mirava de jugar la pilota enlloc d’arribar i llançar a la 1a de canvi, tal com havia passat en el partit anterior.

Com és normal en Pretemporada, queden moltes coses a polir i a millorar. Tampoc hem pogut ser cap dels dos partits ni cap entrenament la plantilla al complet, per tant, amb ganes de ser totes i treballar de valent per una altra temporada il·lusionant.

Xevi Creus

Unes quantes jugades (Vídeo)

Algunes Fotografíes