Partit Pre-Infantil Masculí Cellera - Sant Gregori.Movie_Instantánea

Partit plàcid a l'espera dels líders de grup

UE Cellera Amer Les Planes 79 - 40 CB Sant Gregori

El Preinfantil masculí va derrotar sense massa problemes al CB Sant Gregori per 79 punts a 40, en un partit en el qual els jugadors ja sabien que eren superiors i no varen apretar, en Joel va aprofitar per donar minuts als que normalment no en tenen tants i sobretot va demanar concentració per tal que el partit fos profitós per l’aprenentatge del grup i d’això se’n va sortir mig mig, ja que, alguns volien aprofitar l’ocasió per lluir-se i no varen fer cas al 100% de les instruccions, en fi, no era el moment de collar massa a ningú i de vegades val més que gaudeixin del moment en un partit no massa exigent.

De totes maneres els 2 partits que li queden al preinfantil masculí en aquesta fase son molt complicats, de fet, el resultat definirà en quin grup estaran en aquesta segona fase, necessiten una victòria contra l’Olot per estar a Nivell A, ja que només els 2 primers de cada grup hi seran i possiblement l’Olot pot ser més assequible que el Salt. Tot i això cal recordar que els la garrotxa ens varen vèncer a casa en un molt mal partit dels d’en Joel plè d’individualitats i poca concentració que va desesperar al nostre entrenador, la lluita d’en Joel de cara al partit d’aquest cap de setmana serà que els nois juguin com un equip i siguin generosos amb la pilota, a part de la concentració en defensa, que vol dir ser intensos, ser ràpids en tapar els espais i les línies de passada i estic convençut, que si l’equip és capaç de fer aquestes 4 coses bé tornaran a casa amb una victòria de la difícil pista de l’Olot, una victòria que ha de ser d’almenys  8 punts ja que ells ens varen superar de 7 a casa.

Si no aconseguim aquesta victòria anirem a lluitar a la lliga de Nivell B, juntament amb tots els tercers dels altres grups i els 2 millors quarts. Sigui el que sigui, el primer que desitgem és que tots siguin feliços jugant a bàsquet i si els resultats ens donen la plaça de nivell A la lluitarem setmana rere setmana amb el cap ben alt encara que sabem que la victòria es pagarà molt cara. Si per al contrari anem a Nivell B, estic convençut que podem estar a dalt i lluitar pel títol. En fi, sigui el que sigui serà benvingut.

Moltes felicitats per la victòria i molta sort a Olot-.

Vídeo del partit

La Grossa de Cap d'any

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram