2019-03-02 Mini Femení, unió Esportiva Cellera Amer - Escolapies Figueres (4)
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Quin partit! Quina Emoció

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 55 – 52 Escolàpies Figueres 08-09

Les Noies de l’Anna Creus varen protagonitzar un partit d’aquells que et mantenen amb els ulls com a taronges tot el partit, des del primer moment el marcador va estar molt ajustat i cada atac dels dos equips es vivia com si fos l’últim, tant en el parquet com a la graderia.

A la mitja part el marcador reflectia un 34 a 33 que explicava molt bé el que estava passant, l’Anna no parava de donar instruccions, sobretot defensives, ja que hi havia 2 jugadores difícils de parar que sobretot tenien bon control de pilota i pujaven amb facilitat. En atac la consigna era paciència, passar i tallar molt fins a trobar una bona opció de tir. La llàstima és que durant tot el partit el rebot va ser nostre i no vàrem saber aprofitar aquesta situació, ja que els tirs de sota cistella no eren gaire precisos i ens varen fer perdre uns quants punts fàcils.

El darrer quart vàrem començar amb un avantatge de sis punts i els que sabíem el resultat exacte ho vàrem patir molt, per sort les noies varen fer una bona feina defensiva en el darrer quart i varen poder contenir l’empenta final del nostre rival i així aconseguir una victòria brillant contra un rival directe a la classificació.

Moltes felicitats!

Parcials

(11-4), (7-10), (12-9), (4-8), (7-7), (6-4, (3-2), (5-8)

Resultats i Classificació

Resultats

Classificació

Propera Jornada

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)

Sortida al Palau Blaugrana 2019

21 d’Abril de 2019

Clica en la imatge per a més informació

La foto de l'any anterior

Productes destacats de la nostra botiga