Portes Obertes
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Portes Obertes
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes

Vine a les Portes Obertes

Vine a les Portes Obertes

La Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes obre les seves portes, això vol dir que tots els nens i nenes majors de 5 anys poden venir a provar l’activitat de bàsquet durant 2 mesos sense cap cost i si finalment veus que el bàsquet es el teu esport et pots inscriure en algun dels nostres equips i gaudir d’una temporada intensa i emocionant.

Condicions

Condicions

  • Aquesta activitat és gratuïta i el període de prova són de 2 mesos a partir del primer entrenament. El jugador/a no disposarà de llicència esportiva, fins que els pare/mare ho sol·liciti, això vol dir que mentre no tingui llicència esportiva tampoc disposarà d’assegurança mèdica i per tant si hi ha cap lesió, el club no tindrà l’obligació de fer-se càrrec de cap cost mèdic.
  • El club posa a disposició dels pares la possibilitat de fer una assegurança esportiva amb un cost de 40 € i que en el cas de fer inscripció definitiva serien descomptats de la quota pertinent, per tant no seria un cost afegit. De totes maneres repetim que no és obligat en el període de proves fer aquesta assegurança.
  • Haureu d’omplir un breu formulari, així nosaltres tenim les vostres dades i ens podrem posar en contacte amb vosaltres i explicar-vos quines possibilitats teniu, horaris d’entrenaments i localització

Preus

Preus

No té cap cost. Només en el cas de voler assegurança esportiva pagareu 40 euros que seran descomptats de la quota en el cas d’inscripció final.

Formulari

Per venir a les portes obertes haureu d'omplir aquest breu formulari

Formulari

Per venir a les portes obertes haureu d'omplir aquest breu formulari