Inscripció Voleibol temporada 2017/18.

 

Benvolgudes famílies, com tots ja sabeu el Club Volei Cellera i la Unió Esportiva Cellera Amer han arribat a un acord per compartir esforços, Des d’ara i esperem que sigui per molt de temps formarem un sol club i tots els jugadors passaran a estar dins la tutela de la Unió, això no vol dir que les persones fins ara responsables del Club de Volei es desentenguin de la totalitat de la gestió ni que desaparegui la seva capacitat de decisió, simplement tots hem cregut que la Unió fa la força i que junts intentarem d’afrontar els reptes de futur, amb el màxim respecte per totes les persones que formen part del Vòlei.

Cada dia són més complicats els temes legals, la gestió econòmica i fiscal de les entitats, la responsabilitat civil i un llarg etc. que fa difícil el fet de sobreviure el dia a dia i és per això que formant part d’un club gran podem aconseguir més recursos professionals que aportin les garanties necessàries per realitzar la nostra activitat.
Les principals decisions continuaran sent igualment de la gent del Vòlei de tota la vida, tot i que alhora consensuarem tot el tema legal i econòmic, les ajudes als organismes oficials i les assegurasses oportunes per cada activitat.

Intentarem fer la màxima difusió de la secció i dels partits que es disputin, tant en la nostra web com a les nostres xarxes socials i amb la vostra ajuda intentarem també créixer en nombre de participants.
Des de la Unió Esportiva Cellera Amer us donem la Benvinguda i ús desitgem molts èxits de present i de futur.

El primer que us demanem és omplir una inscripció per tal de legalitzar la vostra situació dins el club. Ho podeu fer clicant en la imatge de sota. Gràcies.